Merkgefocust
design


Wij geven merken power!


Dat doen we met sterke visuele identiteiten, met een focus op samenhang in online en offline uitingen en met design waar we trots op zijn.Het merk centraal

De essentie van ons werk is visuele communicatie. Onze focus ligt hierbij op het creëren van sterke merken. Dat gaat voor ons verder dan mooi design: wij kijken naar het grotere plaatje, waarbij het merk het fundament is onder alle communicatie.


Samenhang, yes please.
Ons motto

Wij streven naar effectief grafisch ontwerp. Daarbij hebben we geen blinde vlekken voor marketing, communicatie of technische aspecten, maar kijken wij juist graag over de grenzen van ons eigen vakgebied. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van totaalconcepten waarin uitingen in verschillende media op elkaar aansluiten en elkaar versterken: samenhang van beursstand tot visitekaartje en van website tot Instagrampost.Hoe dan?

Om tot een precieze bepaling van de communicatievraag te komen, vormen wij ons aan het begin van elk project een beeld van de identiteit van onze opdrachtgever, de bedrijfscultuur, de markt, de doelgroepen, de wensen, de kaders. Met deze input ontwikkelen wij een concept dat op een heldere manier antwoord geeft op die vraag. Uiteindelijk geven wij onze ideeën vorm, waarbij wij streven naar helderheid, communicatiekracht, onderscheidend vermogen en samenhang in de verschillende uitingen. En ja, de vormgeving moet er wat ons betreft ook héél goed uitzien.


Wat we doenGrafisch ontwerp


Huisstijlen
Publiciteitsvormgeving
UI/UX-ontwerp
Infographics
Tentoonstellingsontwerp
Motion design

Conceptontwikkeling


Campagneconcepten
Communicatieconcepten
Functioneel ontwerp
Tekstredactie
Evenementorganisatie
Curatorschap


Toepassingen


Drukwerk
Web
Apps
Advertising
Ruimtelijke installaties
Animaties


Strategie


Marketingstrategie
Merkstrategie
Contentstrategie
Communicatiestrategie
Merkpositionering
Onderzoek & evaluatie