Merkgefocust
design


Wij geven merken power!
Dat doen we met sterke visuele identiteiten, samenhang in online en offline uitingen en met gewoon mooi design.
het merk centraal

De essentie van ons werk is visuele communicatie. Onze focus ligt hierbij op het creëren van sterke merken. Dat gaat voor ons verder dan mooi design: wij kijken naar het grotere plaatje. Het merk is daarbij het fundament onder alle communicatie.


Samenhang, yes please.

︎︎︎ cohesie in alle communicatie


Motto

Vanuit onze studio in Deventer (en soms vanuit onze projectruimte Oz. in Amsterdam) werken wij aan effectief grafisch ontwerp. Daarbij hebben we geen blinde vlek voor marketing, communicatie of technische mogelijkheden, maar kijken wij juist graag over de grenzen van ons eigen vakgebied heen. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van totaalconcepten waarin uitingen in verschillende media op elkaar aansluiten en elkaar versterken: samenhang van beursstand tot visitekaartje en van website tot Instagrampost.Hoe dan?

Om tot een precieze definitie van de communicatievraag te komen, vormen wij ons aan het begin van elk project een beeld van de identiteit van onze opdrachtgever, de bedrijfscultuur, de markt, de doelgroepen, de wensen, de kaders. Met deze input ontwikkelen wij een concept dat op een heldere manier antwoord geeft op die vraag. Tenslotte geven wij onze ideeën vorm, waarbij wij streven naar helderheid, communicatiekracht, onderscheidend vermogen en samenhang in de verschillende uitingen. En ja, die vormgeving moet er ook héél goed uitzien.


Wat we doenGrafisch ontwerp


Huisstijlen
Publiciteitsvormgeving
UI/UX-ontwerp
Infographics
Tentoonstellingsontwerp
Motion design

Conceptontwikkeling


Campagneconcepten
Communicatieconcepten
Functioneel ontwerp
Tekstredactie
Evenementorganisatie
Curatorschap


Toepassingen


Drukwerk
Web
Apps
Advertising
Ruimtelijke installaties
Animaties

Strategie


Marketingstrategie
Merkstrategie
Contentstrategie
Communicatiestrategie
Merkpositionering
Onderzoek & evaluatie