De studioSinds 2010
Vanaf dag één streven we naar een goede balans tussen commerciële projecten en projecten met een autonomer karakter. Voor opdrachtgevers ligt de nadruk hoofdzakelijk op commercieel nut, terwijl bij door ons zelf geïnitieerde of pro-bono projecten de nadruk meer op experiment en avontuur ligt.
Typisch Kern
Kern bestaat uit Jort Braam, Jord Schöppink, John Patrick Nijkamp en Koen Stegehuis. Wij hebben alle vier een mentaliteit van hard werken, afspraken nakomen, veel lachen en tijdloos werk maken dat wars is van hypes en trends. We leggen de lat hoog, in vorm en concept. Maar boven alles willen we dat onze klanten net zo blij worden van ons werk als wij zelf.


The League Extraordinaire
In 2015 begonnen wij met The League Extraordinaire. Dit is een project waarbij wij onze liefde voor voetbalcultuur en kunst en design combineren. Voor elke collectie vragen wij vier kunstenaars die we bewonderen een shawl te ontwerpen met als enige beperking de maat en een maximum van vier kleuren.

   
Tip 5
In 2019 startten we met het (bijna) wekelijks delen van vijf inspirerende projecten: onze Tip 5. In de studio hebben we het continu over dingen die we tegenkomen online, in magazines en boeken, op straat, op TV, op reis, om ons heen. Hierdoor hebben we een stormachtig en exponentieel groeiend referentiekader dat ons geïnspireerd houdt en waardoor het ons lukt om inhoudelijk relevant te zijn in projecten en in gesprek met onze opdrachtgevers. Die kennis delen we graag met iedereen die daar van wil meegenieten.

Opdrachtgevers