Bekijk alles

Een medische startup positioneren vanaf scratch

Pluriomics ontwikkelt stamceltechnologie gericht op onderzoek naar cardiologische medicijnen

Opdrachtgever
Pluriomics

Aantal medewerkers
13

Categorie
Huisstijl, Verpakking, Website

Share

Toen wij voor de eerste keer met de mensen van Pluriomics aan tafel zaten, werden hoofdzakelijk wetenschappelijke termen gebezigd. Ze gingen stamceltechnologie de markt op, zodat ontwikkelaars van medicijnen en onderzoekers testen konden doen waar geen dierproeven of proefpersonen aan te pas hoefden te komen. Van een complex en specialistisch concept op papier moesten wij een professionele positionering creëren voor een medische high-tech markt.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft Pluriomics een aantal belangrijke investeerders aan zich weten te binden. De initiële website is uitgebreid met een webshop en onderzoekers van over de hele wereld komen inmiddels naar pluriomics.com toe om Pluricyte Mediums en Pluricyte Cardiomyocytes te kopen. Wij zijn zelf ook meer vertrouwd geraakt met de wereld van Pluriomics en staan op het punt een volgende stap in haar positionering te zetten.


Pluriomics biedt een revolutionair product en maakt op een baanbrekende manier medisch onderzoek mogelijk. Dat zij daarvoor een bijpassende uitstraling wenst, is in de innovatieve medische wereld niet vanzelfsprekend. Voor Pluriomics is dat het gelukkig wel.

Pluriomics heeft een aantal belangrijke investeerders aan zich weten te binden. De initiële website is uitgebreid met een webshop en onderzoekers van over de hele wereld weten inmiddels de weg naar pluriomics.com te vinden om Pluricyte Mediums en Pluricyte Cardiomyocytes te kopen.

 Bekijk alles