Kerniversum

Vrijdag Topvijfdag! – #2

top 5 week 36

Vijf warm aanbevolen tips van Kern.

Elke week selecteren wij onze top vijf van het meest interessante, tofste, grappigste en spannendste dat we op het web en elders tegen zijn gekomen. In onze studio delen wij al jaren de hele dag door dingen die we om ons heen zien en die we opmerkelijk vinden. Zo houden wij elkaar op de hoogte van de wereld buiten ons persoonlijke blikveld, want we delen een honger naar nieuw.

We geven je met dit overzicht een kijkje achter de schermen bij Kern. Naast projecten van opdrachtgevers en eigen projecten is dit wat Jort, Vivian, Jord, en John Patrick bezighoudt. Deel dit lijstje vooral en laat het ons weten als je tips hebt!

 

Het geluid van U.S. Girls

Weird, tegendraads, beklemmend en ronkend.
In onze studio staat vrijwel de hele dag muziek aan, we draaien vooral techno en electronica. Rock-, pop- en indie-albums wijken dus af en vallen snel op in onze playlists. En U.S. Girls helemaal. Als er wordt geroepen: “Wat is dit?! Zet maar in de Vrijdag Topvijfdag van deze week!” dan zegt dat genoeg. We zijn het er alleen niet eens of Half Free of In a Poem Unlimited het beste album is. Oordeel zelf.

luister zelf!

Zonde om te slapen in deze droomkamers

Druum on

Boetiek-hotels zijn de shit. Maar jammer genoeg vinden de meeste boetiek-hotels zichzelf ook helemaal de shit. Gelukkig zijn er dan altijd nog Belgen die prima begrijpen hoe ge een boutique-hotelleke juist neerzet. Wij willen logeren in Brussel, nu!

 

Kern’s Major League: Design x Voetbalshawls

Seizoen 5 is te koop!

Ons side-project The League Extraordinaire gaat z’n vijfde seizoen in. Met een team van vier internationals: Jeroen Erosie, Momo, Andreas Samuelsson en Moritz Green. Alleen deze maand te koop als pre-order.

 

Duitsers (2)…

DB marketing geniuses

OK, OK, OK, iedereen en z’n/haar moeder heeft inmiddels weleens van big data gehoord. Misschien ook van e-marketing en algoritmes. Typische hype-woorden, doen het leuk in Powerpoint presentaties, bedrijfs-bio’s en ze duiken steevast op in de verhalen van snelle neven op verjaardagspartijtjes die iets in de reclame doen. Leuk allemaal, maar deze DB-campagne tilt de hype naar een heel eigen niveau; bovenste-plank-marketing. No Need to Fly de geniale online campagne van Deutsche Bahn!

dank aan Jascha van Pommeren voor de gouden tip!

 

Podcast-tip!

Een zandmannetje waarvoor je wakker blijft

Podcasts komen in onze studio regelmatig ter sprake. Ben je liefhebber dan kun 99% Invisible blind aan je abonnementen toevoegen. Een mooi voorbeeld is deze aflevering met Vince Beiser over… zand. Extreem boeiend!! luister zelf!


 

Next week a new Friday TopFiveDay!!
Check all of our Top Fives here

 Kerniversum