Kerniversum

Vrijdag Topvijfdag! – #1

top 5 week 35

Onze top 5 favorieten op het web van deze week.

Elke week selecteren wij onze top vijf van het meest interessante, tofste, grappigste en spannendste dat we op het web tegen zijn gekomen. In onze studio delen wij al jaren de hele dag door dingen die wij online tegen komen en opmerkelijk vinden. Zo houden we elkaar op de hoogte van de wereld buiten ons persoonlijke blikveld, want als er één ding is wat we met elkaar gemeen hebben is het wel onze honger naar nieuw.

We geven je met dit overzicht een kijkje achter de schermen bij Kern. Naast projecten van opdrachtgevers en eigen projecten is dit wat Jort, Vivian, Jord, en John Patrick bezighoudt. Deel dit lijstje vooral en laat het ons weten als je tips hebt!

CatalogPress boekconcepten

Boekprojecten van Catalog Press

Hier gaan onze mondhoeken van krullen. Wat is een boek? Goede vraag, mooie antwoorden! Erg tof project van Ben Denzer.

 

80’s revival in je webbrowser

Poolside FM

De heat is on! Ferrari’s, bikini’s en net iets te strakke Speedo’s glijden over je beeldscherm en de glibberigste playlists slepen je door de pittigste uurtjes van de dag.

 

Zeeziekmakende filmmanipulaties

Mindbending films van Dirk Koy

Dirk Koy doet dingen met film die de logica tarten. Betoverend.

 

Een wolkenkrabber met een twist

Artikel over het Chongqing Gaoke Group Ltd Office project

De naam van dit gebouw beklijft niet bepaald, maar wij vinden het de lekkerste draai die wij in tijden hebben gezien. Mooi werk van Aedas.

 

Duitsers…

Kijk die videoclip!

Of wij ook aan guilty pleasures doen? Dacht het wel. Laten we het zo zeggen: wij beschouwen góed FOUT als één van de hoogste kunstvormen. Maschin van Bilderbuch baby!

 

Next week a new Friday TopFiveDay!!
Check all of our Top Fives here

 Kerniversum